Immo Brussel: 5 eigenschappen van het perfect pand

De aandelenmarkt van vandaag is onvoorspelbaar. Iedere dag zetten veel mensen hun zuurverdiende spaargeld op het spel, in de hoop dat de koers goed blijft. Waarom kiest u niet voor een investering waar u gegarandeerd profijt uithaalt? Urbicoon bouwt originele appartementen, studentenflats en huurwoningen in grote steden, met in het bijzonder Brussel en Antwerpen. Dit vastgoed, in het Vlaams ook wel immobiliën (immo) genoemd, is een interessante investering voor iedereen die daar oren naar heeft. Wanneer u belegt in vastgoed, kiest u voor zekerheid en rendement op de lange termijn, niet voor ‘quick wins’ en onvoorspelbaarheid. De zoektocht naar de perfecte investering kan een hele uitdaging zijn. U bent op zoek naar een pand dat winst opbrengt, dus moet het de moeite waard zijn voor een eventuele huurder. Waar let Urbicoon op bij het bouwen van geschikte immo in Brussel?

  • Gelegen in de buurt van het centrum
  • Nabijheid van het openbaar vervoer
  • Vlakbij een bedrijvencomplex of publieke instellingen
  • Verhuren aan expats
  • Mogelijkheid tot cultuur snuiven

Goede immo in Brussel ligt natuurlijk in de buurt van het centrum. Niemand wil ver reizen voor de dagelijkse boodschappen of een bezoek aan de grote winkelketens. Met leuke cafés en restaurants op loopafstand valt er bovendien altijd wat te beleven. Daarnaast is bereikbaarheid erg belangrijk. Zeker in het centrum is bereikbaarheid van levensbelang, omdat het in veel gevallen lastig is om daar met de auto te komen. Het openbaar vervoer moet daarom in orde zijn. Denk daarbij niet alleen aan vervoer binnen de stad met onder meer de bus, metro of trein, maar ook aan goede verbindingen met het achterland. Een potentiële huurder van immo in Brussel zal deze zaken grondig afwegen voordat het oog op uw pand valt.

Immo Brussel: expats en bedrijven

Immo in Brussel is niet alleen voor particulieren interessant; ook bedrijven zijn continu op zoek naar geschikte huurpanden. Zowel voor startups als grote namen is het van belang om snel te kunnen schakelen. Klanten moeten het pand eenvoudig kunnen bezoeken en teamleiders moeten in een handomdraai met belanghebbenden om tafel kunnen. Immo in Brussel is dus het meest winstgevend wanneer het zich bevindt in de buurt van een bedrijvencomplex, of relevante publieke instellingen. Expats zijn een belangrijk deel van de markt. Zij zoeken naar een locatie in de buurt van het werk, maar ook naar een mogelijkheid om cultuur te snuiven. Wie zegt hoe lang ze zich in Brussel bevinden, dus ze willen de stad meteen verkennen! Al deze zaken zijn heel belangrijk bij het bouwen van het perfecte pand, maar dus ook bij het maken van de juiste investering. Zorg dat uw immo in Brussel aan al deze karakteristieken voldoet, dan weet u zeker dat u een goede investering maakt. Neemt u eens een kijkje op https://urbicoon.be/beleggingsvastgoed/. U vindt daar een overzicht van alle projecten die momenteel gerealiseerd worden. Naast immo in Brussel zijn ook parkeerplaatsen een interessante investering. Een parkeerplaats op een goede locatie is zijn gewicht in goud waard!

Wilt u investeren in vastgoed?

Staat u op het punt om te investeren in immo in Brussel? Wacht dan nog heel even! Op bovenstaande site vindt u een korte test om te bepalen of investeren in vastgoed echt bij u past. Deze test houdt rekening met de hoogte van uw vermogen, uw beleggingshorizon en eventuele eerdere ervaringen in de sector. Na het invullen van de test ontvangt u snel een persoonlijk advies, zodat u gericht keuzes kunt maken. Zo weet u zeker of uw investering de moeite waard is en welke panden voor u het best geschikt zijn.