Visitekaartjes

Je kan uitzonderlijke visitekaartjes ontwerpen bij Printdeal.be. Meestal denk je bij dit soort drukwerk aan de papieren of kartonnen uitvoeren. Vaak in een liggende vorm met daarom de contactgegevens en het herkenbare bedrijfslogo. Dit logo of een ander soort afbeelding staat representatief voor de diensten of de producten die jij als eigenaar van het visitekaartje vertegenwoordigd. Maar je wilt niet dat jouw kaartje vergeten wordt. Je wilt juist dat de ontvanger deze in handen neemt en zo snel mogelijk weer bij zich pakt om contact met jou op te nemen. Of wellicht jouw gegevens weer door te geven. Netwerken is een van de redenen dat visitekaartjes ontwerpen hoort bij het ondernemen. Gelukkig kan iedereen Printdeal.be visitekaartjes ontwerpen. Dat is letterlijk, ontwerpen. Op de website is een ontwerptool beschikbaar. Hierin zet je jouw gegevens en een eventuele afbeeldingen die jij op je visitekaartje wilt hebben. Heb je al bestanden beschikbaar die erop gezet mogen worden, dan kan je deze ook aanleveren. Met name voor de standaarduitvoeringen heb je veel vrijheid in het ontwerpen van jouw kaartjes. Ze hebben ook gekleurde varianten. Daarvoor kan je wel bestanden aanleveren, maar hiervoor is de ontwerptool niet beschikbaar. Niettemin zorgen de knalkleuren toch voor een opvallende uitstraling van de kaartjes.

Visitekaartjes ontwerpen voor het hele bedrijf

In geval van grotere organisaties, dan is visitekaartjes ontwerpen nodig voor meerdere mensen. Voor grote pakketten kan je ook visitekaartjes ontwerpen bij Printdeal.be. Dat kan als je meerdere mensen weer een nieuwe voorraad nodig hebben of als de huisstijl in zijn totaliteit is veranderd. Wat de aanleiding ook is, bij Printdeal.be kan je een pakket aanvragen om meerdere personen binnen een organisatie van kaartjes te voorzien. Per persoon stuur je een ontwerp in waarin de persoonlijke gegevens en informatie staan vermeld. Maar liefst 20 ontwerpen kan je doorgeven, waarbij ieder kaartje net zo uniek gemaakt kan worden als nodig. Je kan de kaartjes bijvoorbeeld een persoonlijkere tint geven, door er een tekst op te laten drukken die door de mensen zelf is bedacht. Wel worden alle kaartjes bedrukt in dezelfde huisstijl en vormgeving. Let er wel op als je voor collega’s twee dezelfde designs wilt doorgeven. Dit geldt dan wel als twee designs. Alle kaartjes worden in het standaard liggende formaat vormgegeven. De kaartjes zijn te maken van papier van 300 of 400 g/m2 in PMS-kleuren of de full color kleuren. Printdeal.be geeft de dubbelzijdige 2 PMS-kleuren aan als aanbevolen bedrukking. Dit houdt in dat beide kanten van het kaartje worden bedrukt met kleur. Met name voor bedrijfskaartjes zijn de PMS-kleuren het meest aanbevolen, aangezien daarbij vaak de huisstijl wordt afgedrukt. PMS, de Pantone Matching System, wordt door het gebruik van enkele specifieke kleuren vaak gebruik voor het bedrukken van huisstijl.

De levering van het pakket

Het aanleveren van de visitekaartjes ontwerpen voor een pakket is wel een behoorlijk klus. Gelukkig heeft Printdeal.be een informatiesheet beschikbaar met daarin de aanleverspecificaties. Lees deze als eerste door om er zeker van te zijn dat jouw bestanden aan de eisen voldoen. Als het nodig is, dan heb je nog de tijd om de bestanden aan te passen. Pas dan selecteer je de overige eigenschappen waar de kaartjes aan moeten voldoen. Nadat het visitekaartjes ontwerpen helemaal rond is, bepaal je hoeveel kaartjes er afgedrukt moeten worden. Hiervoor bieden ze de mogelijkheden van 100 tot aan 500 stuks per oplage. Wat wel te verwachten is dat de verzending langer duurt bij de bestelling voor pakketten. Maar dan nog weet Printdeal.be het voor elkaar te krijgen de visitekaartjes ontwerpen binnen een week af te drukken en na ongeveer zeven dagen bij jou af te leveren.