Een vakantiehuis in Barcelona boeken

Dit jaar wilden wij graag met het gezin een weekje naar Spanje. Wij vinden dit een erg mooi land, maar waren hier al een paar jaar niet meer geweest. Wij wisten eerst niet naar welke stad, of regio wij het beste konden gaan, maar onze zoons wilden graag naar Barcelona. Zij zijn dol op voetbal en de voetbalclub FC Barcelona, daarom wilden wij graag een vakantiehuis in Barcelona boeken. Wij zochten naar websites waar wij een mooie huisje konden boeken en kwamen toen de website van interhome tegen. Via deze website konden wij gemakkelijk een mooi huis boeken en hier hebben wij een heerlijke vakantie gehad. Dit jaar wilden wij graag met het gezin naar een warm land op vakantie en met het vliegtuig weg. Mijn vriendin en ik hebben twee zoons en wilden graag verschillende dingen doen die leuk voor onze zoons zouden zijn, maar ook voor ons. Wij bespraken verschillende mogelijkheden, maar kozen al snel voor Spanje. Onze zoons zijn gek van voetbal en wilden graag het stadion zien van FC Barcelona. Dit leek ons een goede keuze, daarom wilden wij een vakantiehuis in Barcelona reserveren. Het voordeel van een huis, is dat je meer mogelijkheden hebt. Je kan zelf je eten klaarmaken en hebt alle luxe van thuis en als je geen zin hebt om te koken, dan kan je altijd nog naar een restaurant in de buurt. Wij hadden van te voren al een beetje gekeken wat wij allemaal wilden bezoeken en doen en wilden een vakantiehuis in Barcelona boeken in een buurt die gemakkelijk te bereiken was en dicht bij het strand. Het leek ons een fijn idee om een aantal dagen naar het strand te gaan en de rest van de dagen musea en andere dingen te doen in de stad.

Snel een mooi vakantiehuis in Barcelona gevonden

Mijn vriendin en ik gingen samen op zoek naar een vakantiehuis in Barcelona en vergeleken de huizen die wij hadden gevonden. Wij hadden verschillende leuke huizen en appartementen gevonden op de website van interhome en vonden dit een erg fijne website. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vakantiehuizen en bij hun was er zeer veel keuze. Wij vonden het fijn dat er veel informatie stond op de pagina’s en dat er veel foto’s te zien waren. Wij hadden een vakantiehuis in Barcelona gevonden dat aan al onze wensen voldeed en vonden de prijs zeer goed, daarom besloten wij om dit huis te boeken.

Een leuke vakantie in Barcelona gehad

Onze vakantie in Barcelona was erg fijn en wij hebben veel leuke dingen gedaan. Het vakantiehuis in Barcelona was zeer goed bevallen en zag er erg mooi uit. Het huis staat op een mooie locatie dicht bij het strand. Alles was goed geregeld en wij konden snel het huisje in. Voor het boeken van een vakantiehuis in Barcelona raden wij interhome.be aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in vakantiehuizen
  • Er waren zeer veel huizen te boeken op de website
  • Elk huis heeft een grote beschrijving en veel foto’s
  • Wij konden het huis voordelig boeken
  • Het vakantiehuis was ons zee goed bevallen