De eindeloze mogelijkheden met een usb2 camera.

Een usb2 is de meest prijsconcurrerende interface voor industriële machine vision camera’s. De bandbreedte is veertig megabyte per seconde. Daardoor hebben de camera’s een lage frame snelheid. De maximale kabellengte van een usb2 camera is zo ongeveer 4,5 meter. Vision camera’s verkoopt usb2 camera’s voor industriële, professionele medische toepassingen tegen de laagste prijs. Op de website van vision-camera.nl zie je een overzicht van de collectie dat ze aanbieden als het gaat om een usb2 camera, ook heb je de mogelijkheid, wanneer je een usb2 camera ziet dat je bevalt, deze online te bestellen. Wanneer je belang hebt bij een nieuwe, uiterst professionele camera, neem dan vooral een kijkje op de website van  Vision camera!

De eigenschappen van een industriële usb2 camera

wanneer je een nieuwe camera wil hebben, wil je natuurlijk weten wat de eigenschappen van het toestel zijn, wat kan je er zoal mee? Dit is zeker geen gekke vraag! De industriële usb2 camera van  Vision camera’s hebben vele eigenschappen, eigenschappen waar je u tegen zegt! Enkele eigenschappen staan hieronder voor je opgesomd:

  • Een usb2 camera is goedkoper dan een usb3 camera of een GigE camera
  • Usb2 kabels zijn relatief goedkoop en hebben een maximale lengte van zo’n 4,5 meter
  • Vrijwel elke computer heeft een usb2 poort, er is dus geen framegrabber nodig en hij past dus eigenlijk altijd wel in je eigen laptop of computer!
  • Zowel data communicatie als de voeding spanning voor de usb camera gaan over een dezelfde usb2 kabel
  • De bandbreedte is 40megabyte per seconde. Een 1,3 megapixel camera kan hierdoor maximaal 25 beelden per seconde maken!
  • De camera is ook beschikbaar in een versie met een digitale I/O ne een versie zonder digitale I/O
  • Eenvoudige integratie is in alle beeldverwerkingstoepassingen 

De prijs van een usb2 camera is ook niet onnodige om te weten. Als prijs de belangrijkste factor is in jouw keuze voor een industriële usb camera en de usb2 camera voldoet aan jouw minimale eisen dan is een usb2 camera van Daheng Imaging de beste keuze voor jou! Wanneer je een ietwat groter budget hebt, wordt je aangeraden om een usb3 camera te kopen. De reden hiervoor? Deze sturen het beeld sneller over van de usb camera naar de computer, de usb2 camera kan dit ook met een goed tempo, echter doet de usb3 camera dit iets sneller. De prijzen van een usb2 camera liggen rond de 100 en 150 euro. Durf jij de investering aan?

De aanschaf van een usb2 camera

Overweeg jij het om een usb2 camera aan te schaffen? Wat goed! Hier zul je absoluut geen spijt van krijgen! Bij  Vision camera’s is een breed assortiment met diverse sensor sites, lopend van 1/4 inch tot 1.1 inch en diverse pixel sizes, frame rates, shutters, resoluties en natuurlijk, camera types. Genoeg om over na te denken, genoeg? Of zelfs te veel? Wanneer het je allemaal te veel wordt, kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van  Vision camera’s en zij staan je maar al te graag te woord om dé perfecte industriële usb2 camera voor jou op te zoeken en te bestellen!