Voor de eerste keer met de hond op vakantie

Mijn vriendin is dol op honden. Ze heeft jaren lang verschillende honden gehad, vooral toen ze klein was. Ze praat nog altijd vol liefde over de honden en laat regelmatig foto’s zien. Haar laatste hond was een paar jaar geleden overleden en dat was erg zwaar voor haar. Ze hield erg van die hond en vond het idee lastig om ooit weer een hond te verliezen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf niet veel met honden heb, met katten trouwens ook niet. Afgelopen jaar moest ik verhuizen naar Duitsland voor mijn werk en mijn vriendin ging met mij mee. Het was een lastige keuze, want we wisten dat we onze familie en vrienden zouden achterlaten. Vooral voor mijn vriendin zou het lastig worden, want zij moest iets vinden om de dag mee door te komen. Ze kon misschien werk vinden, maar dat is lastig als je geen Duits spreekt. Vooral de eerste maanden waren erg zwaar voor haar. Ze was bezig met Duitse lessen, maar had weinig contact met andere mensen in de omgeving. Uiteindelijk ging ze vaak naar het park om een rondje te lopen. Daar begon ze te praten met veel buren en kwam ze in contact met veel van hun honden. Ik merkte dat ze erg blij was met het contact en het zien van de honden. Op een dag vertelde ze me dat ze eigenlijk weer een hond wilde. Ze had nu wel iets meer contact met de mensen in de omgeving, maar wilde een hond voor het gezelschap. Ik vond het een goed idee, want ik wist hoeveel ze van honden houdt. Ik maakte me alleen wel een beetje zorgen over wat te doen met de hond op vakantie. Wij reizen graag en gaan graag een weekendje weg, dan is het soms lastig met de hond op vakantie.

Handige website voor met de hond op vakantie

Mijn vriendin verzekerde me dat er goede opties waren voor met de hond op vakantie. Ik wist dat een hond goed voor haar zou zijn en ging akkoord, we namen onze eerste hond samen. Bij het asiel hadden we een leuk hond gevonden. Die hond hebben we nu een half jaar en het was een goede beslissing. Het is een erg lieve hond en we zijn erg blij met hem. Vorige maand was alleen wel een beetje lastig, want we hadden een week vrij en wilden met de hond op vakantie. We zochten eerst op een aantal van de grote boekingswebsites, maar daar staat vaak niet aangegeven of je een hond mee mag nemen. Gelukkig kwamen we parkvakanties.be tegen. Hier hebben ze een speciale sectie voor met de hond op vakantie, zodat je gemakkelijk kan kiezen. We hadden op de website een mooi huisje gevonden aan een meer en dicht bij een bos.

Een prachtige vakantie

Het huisje dat we geboekt hadden met Parkvakanties was een goede keuze. Het huisje en het park was ideaal voor met de hond op vakantie. We hebben daar lekker gelopen, gegeten en hebben veel leuke dingen gedaan. De hond kon lekker rond rennen in de natuur en heeft veel gezwommen. Wij kwamen lekker tot rust en hadden deze vakantie echt nodig. Dat ik me zorgen maakte over met de hond op vakantie was nergens voor nodig.  Parkvakanties.be is ideale website voor als je met de hond op vakantie wilt.

  • Je kan gemakkelijk kiezen uit verschillende vakanties
  • Er staat een gedetailleerde beschrijving van iedere bestemming
  • Er zijn speciale secties voor vakanties met kinderen, of honden